@KTzone » 數碼 - 電腦用品 » 數碼 - 電腦軟件及系統問題 » Photoshop 最新版本係幾多 ?

2007-10-3 12:28 kannethk
photoshop 8.0 打後出既版本係叫咩 version ?

(好似未出過9.0)

2007-10-3 14:04 i553041
[quote]Originally posted by [i]kannethk[/i] at 2007-10-3 12:28 PM:
photoshop 8.0 打後出既版本係叫咩 version ?

(好似未出過9.0) [/quote]
而家叫CS了 (Creative Suite),Photoshop最新版本係CS3
[url]http://www.adobe.com/tw/products/photoshop/photoshop/[/url]

(真係唔明,你問3條問題,每個問題得幾句,但你就分開3個POST,真係唔知你咩心態?嫌KT的資源多得濟?如果我係板主,我真係有o的懷疑你係呃POST!)

一次半次可以係唔覺意,經常係咁就有問題了!

呢個情況我已經發覺左好耐了,你自己諗清楚,幾個問題加埋得果幾句,有必要開幾個POST問幾個咁簡單o既問題嗎?

例如你呢個問題,打[url]http://www.adobe.com[/url]就找到有關資料了!又開一個POST...

[ Last edited by i553041 on 2007-10-3 at 02:07 PM ]

2007-10-4 14:00 kannethk
Adobe Photoshop CS3 Extended

點解多左個 "Extended" ? 代表什麼

2007-10-4 14:25 i553041
[quote]Originally posted by [i]kannethk[/i] at 2007-10-4 02:00 PM:
Adobe Photoshop CS3 Extended

點解多左個 "Extended" ? 代表什麼 [/quote]
唉,咁我想問下你,Vista Ultimate,點解多左個"Ultimate"?
代表什麼?

Extend 英文解作延伸,Adobe將呢個英文字用o係佢地Photoshop o既產品之上,沒有什麼意思的,名字不同,加多點功能,然後推出市面售賣,有咩出奇?其實唔使問啦,Adobe Photoshop CS3 Extended當然係比Adobe Photoshop CS3功能更多的版本啦!

頁: [1]